KOEAJAMALLA TUET UUDEN LASTENSAIRAALAN VARUSTELUA!

Helsingin Uuden Lastensairaalan rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja nyt on aika varmistaa, että valmistuvaan sairaalaan saadaan mahdollisimman hyvät laitteet ja varusteet. Koeajamalla 11.9.–31.12.2015 välisenä aikana minkä tahansa uuden Citroën-henkilöautomallin olet mukana lahjoittamassa varoja Uuden Lastensairaalan varustehankintoihin.

 

Eli Citroën on hyvällä asialla kanssasi: lahjoitamme koeajostasi 8 € Lastenklinikoiden Kummit ry:lle käytettäväksi Uuden Lastensairaalan varusteluun ja viihtyvyyteen. Koeajon jälkeen saat lahjoituskoodin, jolla pääset tukemaan pieniä potilaita.

 


 

Olen koeajanut. Kirjoita lahjoituskoodi:

En ole vielä koeajanut:

> Tilaa koeajo!

Tällä hetkellä Citroën-koeajoista on kertynyt Uudelle Lastensairaalalle: 1696€


"It rides softly, and doesn't encourage hoonery. And for the most part its interface keeps things simple rather than throwing a forest of controls and configuration options in your face.”
- Paul Horrell / Top Gear
”Kevyellä ohjauksella saa tarpeellisen tuntuman tiehen. Kurvit auto ottaa mukisematta. Jousituksessa on ripaus ranskalaista mukavuuttaa, ja sehän on hyvä.”
- Jussi Turtiainen / Kauppalehti
"C4 Cactus on autouutuus, joka totisesti erottuu massasta. Harva nykyauto onnistuu olemaan samanaikaisesti moderni, klassinen, tunteita herättävä ja järkevä.”
- Pasi Piironen / Tuulilasi